Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Neonkynnet

Tänään innostuin ja kuvailin samalla kun tein konadeilla itelleni Neon-kynnet. Nyt siis näytän vaihe vaiheelta miten sellaiset voi tehdä. Jos tälläiset kynnet haluat tehdä, varaa siihen ainakin yksi tunti. Noin kauan ei tekoon luultavasti mene, mutta kuivumiseen voi mennä aika kauan aikaa :) 

Ensiksi, pidä huolta että sinulla on hyvin tilaa. Joku pöytä, jonka päällä paperi tai sanomanlehden pala. Näin vältyt siltä että pöydästä löytyy kynsilakkatahroja :D Ja tietysti pitää olla hyvä valaistus.

Tässä kuvassa näkyy kaikki lakat ja välineet mitä tarvitset:

 Aluksi yksi kerros kirkasta lakkaa. Voit myös käyttää aluslakkaa, joka on käytännössä sama asia, mutta on tehty juuri lakaksi, jota laitetaan ensimmäiseksi kynnelle. 
Tämä tehdään että kynnet pysyisivät hyvässä kunnossa. Jos minkäänlaista kirkasta lakkaa ei alle laita, kynnet saattavat värjääntyä. Odota että lakka kuivuu ennenkuin jatkat.




Seuraavaksi levitä yksi kerros valkoista kynsilakkaa. Merkillä ei ole mitään väliä, itse tässä käytin Wild and Crazya.


 Se, miten tarkasti lakan levität, ei oikeastaan merkitse mitään. Vaalea lakka tuo vaan värit kivasti esille ja ne näyttävät kirkkaammilta.
Mutta tämä vaihe on vapaaehtoinen, sen voi halutessaan jättää tekemättä

Sitten otetaan pala meikkisientä, tai muuta vastavaa. Itse käytän tommoista tummanharmaata superlon-sientä. se on leikattu isommasta palasta.




Laita paperin palaselle läikkä Ensimmäistä väriä. Itse käytin Wild and Crazyn Oranssia.





Seuraavaksi, oranssi tuputellaan sienellä kynnen "juureen".  

Jatka näin seuraavalla värillä, itse valitsin sinisen sävyisen H&M-lakan. tuputtele se oranssin viereen, myös hiukan sen päälle niin saat sen näyttämään kuin kaksi väriä sekoittuisi toisiinsa.








Seuraavaksi vuorossa on keltainen, sekin on Wild and Crazyn lakka.
Tuputtele se samalla tavalla sinisen viereen kuin aijemmatkin värit.

 Kyntesi kuuluisi näyttää vähän tältä nyt.
Näyttää vielä sotkuiselta, mutta se ei tässä vaiheessa haittaa.





Nyt lisää Neon pinkki lakka kärkeen, käytin Rudy Kisses- merkkistä lakkaa.Väri on "Hot pink".


Tämä seuraava vaihe on ihan omavalintainen. Levitin ohuen kerroksen Glitterilakkaa kynsien päälle, se antaa värille uutta kiiltoa ja sekoittaa värejä. Näin näyttää kuin väri vaihtuisi toiseen haalistumalla.







Seuraavaksi, tähän päälle laitetaan konad-laatan kuvio jossa on leopardin pilkkuja . Laatan numero on m57.
Sitten mustaa konad-lakkaa jonkun verran kuvion päälle.


Ota scraper, eli tuollainen kuvassa näkyvä läpyskä. Vedä sitä kuvion yltä. eli ota ylimääräiset lakat pois kuvion päältä.







Nyt, ole aika nopea ja paina leimasin kuvion päälle. Katso, että se tarttui hyvin ennenkuin painat sen kynnelle. Nopeus on valttia, sillä lakka kuivuu todella nopeasti sekä laattaan ja leimasimeen (kokemusta on).

Vanulapulla, jossa on kynsilakanpoistoainetta, poista loppu lakka laatasta ja leimasimesta.
Muista poistaa lakat välineistä joka kynnen välissä! Uusi lakka ei tartu hyvin laattaan, jos siinä on jäljellä sitä edellistä. 


Leimaa joka kynsi näin, ja lopulta sen pitäisi näyttää vähän tältä:


Nyt ota vanupuikko, jonka kastat kynsilakan poistoaineeseen. Putsaa sillä lakat jotka menivät yli kynnen.
Enää tarvitsen vain päällyslakan, ja valmista tuli! Muista odottaa 10-15 min ennen kuin levität päällyslakan. Muutoin konad-lakka saattaa levitä ikävästi, se pilaa koko homman.. (kokemusta on siitäkin :D)




Muista varata lakan kuivumiselle riittävästi aikaa. Toivottavasti näillä ohjeilla onnistuu!

Lakat joita käytin ovat vain esimerkkejä. Itse voit käyttää mitä tahansa lakkaa, käytä mielikuvitusta ja älä pelkää yhdistellä omituisia värejä yhteen! :)

Hyvää viikonloppua! <3