Sivut

perjantai 27. toukokuuta 2011

Saanan kynnet ja uutuuksia

Eli siis..Unohin kertoa, mutta mulla oli synttärit tossa yli viikko sitten, ja sain kavereilta ihanan lahjan :) Lahjakortin yhteen kosmetiikka liikkeeseen. Joten tänään sit kävin kattelemassa kynsilakkoja, ja sain sillä lahjakortilla kaks lakkaa :)  ...



Eli eka oli tämmönen Trindin ihana mintunvihreä!  Mä rakastuin tähän väriin, oi että. Lakan värinumero on CC140. Suosittelen lämpimästi :))

Sitten... Otin sillä lahjakorttirahalla vielä IsaDoran Mustan graffiti lakan... Sit kun menin kotiin ja innoissani kokeilin sitä, niin eihän se toiminu! :D Jonkun ajan päästä huomasin että, siihen oli vaan vaihettu se graffiti nail polish- "kuori", ja ite lakka olikin vaan ihan perun musta IsaDoran kynsilakka.
Siellä kaupassa en sen tarkemmin kattonu  kyseistä lakkapulloa, jotenkin vaan oletin että se on se Graffiti-lakka. Täytyy maanantaina yrittää vaihtaa se oikeaan.


Tämmöiset kynnet tein sitten Saanalle koulun jälkeen! :) Saanahan siis kirjoittaa ruoka-juttuja tässä blogissa. Ite ainakin kovasti tykkäsin tästä lakkauksesta, tuli niin kesänen olo.
Lakkoina käytin keltaista H&M "Going bananas",  (josta kohta kerron vähän lisää)
Orannsina Wild and Crazyn "Baffin bay",
Ja punertavana H&M "Check me out".

Tässä vähän kuvaa tekovaiheesta.. Kynsistä tuli aluksii mieleen ihan mehujäde ja ihana kesä!  






Eli Yksi uutuuslakka, jonka háluaisin esitellä on edellämainittu H&M "Going bananas". Ensinäkin, toi nimi on niin söpö :)) Ite lakka oli halpaan hintaansa nähden todella ihana. Se lievittyi hyvin ja tasaisesti, ja väripigmenttikin oli ihan kohdallaan.

Tässä kuvassa on vaan valkonen lakkakerros ton keltasen alla...Ei siis anna ihan todellista kuvaa väristä.
Kuulkaas... mulla loppu koeviikkokin tänään! joten fiilis on ihan great. Hyvää viikonloppua kaikille!
<3: Pihla

Ei kommentteja: