Sivut

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Oikea vaate sinulle?

Joskus omalle vartalotyypille sopivien vaatteiden löytäminen on hankalaa. Siksi kannattaa kysyä apua myyjältä tai joltain muulta asian tuntevalta. Itse en ole asiaan perinpohjaisesti perehtynyt, mutta esittelen nyt jotain omia päätelmiäni vaatteiden valinnasta.
Jos et ole varma vaatteesta, kannattaa silloin valita vaate joka sopii jokaiselle vartalotyypille olit sitten pitkä, lyhyt, omena-, päärynä- tai tiimalasivartaloinen. Tai muu mikä tahansa.


Mielestäni tämä H&M:n toppi sopii jokaiselle vartalolle. Se laskostuu kauniisti vatsan kohdalta, kietaisumallinen yläosa saa sinut näyttämään laihemmalta, vyön tapainen taas luo laihemmalle hieman muotoja.
Helma ylettyy reisiin asti jolloin päärynävartaloisen vartalo ei korostu liikaa lantioista myös laskosten ansiosta. Sopii täydellisesti tiimalasivartalolle sillä korostaa vyötäröä ja kaulus sekä kietaisumalli korostavat muitakin muotoja.
Varma ostos. H&M 14.95€


Jos olet omenavartaloinen, löydä jotain vatsanpäälle laskostuvaa/ vatsankohdalta rypytettyjä, korosta sääriä.
Päärynävartaloinen voi etsiä tunikoja jotka korostaa povea mm. paita jossa ylhäällä kirjailua tai esimerkiksi v-aukkoinen, joka on tämän hetken muotia. Lisäksi suoria housuja ym. 
Laihan olisi hyvä löytää kurveja tuovia asuja mm. vyötäröhameita ja housuja sekä asusteita kuten vöitä vyötärölle, huiveja ja korkokenkiä korostamaan sääriä.


Harteikkaalle sopii tuubi -topit, t-paidat joidenka hihat laskeutuvat hauiksen päälle eli siis tulevat kunnolla olkapäältä alas, myös monet muut hihat käyvät, mutta halterneck-topit eivät käy eivätkä myöskään t-paidat/topit jotka loppuvat aivan olkapäiden päihin. Ne leventävät hartioita entisestään mielestäni.

En ole kuitenkaan mikään asiantuntija joten tietoni perustuvat vain omiin käsityksiini. :))
-Elisa

Ei kommentteja: