Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lauantai 18.6

Herätys klo 8.00 ja lähtö linja-autolla Jyväskylään! Kesätyöt ovat melkein ohitse ja näin tilejä odotellessa päätimmekin lähteä tyttöporukalla vähän tuhlailemaan. Tarttuipa sieltä muutamia tuoteittakin mukaan, vaikkakin yleensä tulen tyhjin käsin takaisin kun matkaan kavereiden kanssa. Yksin löydän enemmän, mutta kavereiden kanssa on paljon hauskempaa!


Todella kesäiset ostokset piristävät näin sateisella kelillä. Mukaan tarttui kevyt valkoinen kaftaani, Pieces 16.95€. Ajattomat bikinien yläosa, Pieces 16.95€ ja alaosa, Gina Tricot 7.95€. Punaiset korvakorut 2.95€ ja papukaija -korvakorut 4.95€ Bijou Brigitte.

Pyhitimme sateisen päivän vain ja ainoastaan shoppailuun. Söimme hyvää ruokaa ja nautimme jäätelöistä. Täydellisten bikinien löytö oli työn ja tuskan takana, mutta pitkän etsinnän jälkeen aivan sattumalta huomaamani bikinit olivat juuri NE oikeat! Ainoa asia mikä jäi löytämättä olivat asialliset mutta persoonalliset aurinkolasit... Luulen löytäväni ne vielä joskus. Kiitos ihanasta päivästä ystäväiseni!

♥ Elisa

Ei kommentteja: