Sivut

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hawaii Sunset

 Hei ja hyvää Juhannusta! :) Toivottavasti edes joitakin sää suosisi, täällä nimittäin on ainakin nyt tosi kurja keli.. Mutta ei se tunnelmaa haittaa, mun kaikkein paras serkku tulee kohtapuoliin meille :)

Yllä olevat kynnet väkersin eilen aika myöhään illalla. Tarkoitus oli ne tehdä jo aikaisemmin, mut sitten mulla olikin bänditreenit ja muuta hommaa. Eli, yritin näissä kynsissä saada semmosta hawaijin auringonlasku-tunnelmaa. Ei onnistunu ihan niinku oisin toivonu, mut tuli kuitenkin ihan kivat.

 Tässä lakat joita käytin vasemmalta alkaen:  Twilight, Baffin bay, Colorado springs, Ciudad Victoria. Ja kaikki on siis Wild & Crazyn lakkoja.
Kultaista koristelulakkaa käytin vaan ihan vähäsen, koska halusin testata sitä. Toisena vasemmalla on sinful colors "cloud 9". Mustalla konadilla tein kuviot. Sitten käytin alus- ja päällyslakkoina Trindiä.

Niin! Unohin kertoa viime postauksessa että mulle tuli paketti Nelly.com:ista :) Tilasin noin viikko sitten tämmöset ihanuudet... Eli strassi paletin, mustan, valkoisen ja violetin Konad-erikoislakan, scraperin ja leimasimen, ja kolme kuviolaattaa.

Eipä tässä muuta... Hyvää juhannusta edelleen :)

<3: Pihla

Ei kommentteja: