Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevätintoilua

Hei taas! Liettuan matka on nyt ohi, oli aivan mahtavaa kyllä! Kevät oli siellä jonkun verran pidemmällä, oli masentavaa tulla tänne lumiseen suomeen :( Meillä oli siellä liettuassa semmonen noin 40 hengen porukka monista maista, me asuttiin paikallisissa isäntäperheissä ja vierailtiin nähtävyyksissä ympäri Liettuaa. Meno- ja lähtöpäivinä oltiin myös Latviassa, koska sieltä meijän lennot lähti.

Haluaisin lisäillä tännekkin paljon kuvia matkasta, mutta melkein joka kuvassa on myös muita ihmisiä kuin minä, joten ne ei varmaan haluu saada naamaansä tänne näkymään. Joten tyydytään pingviinikuvaan ja pelottavaan Ristikukkulan kuvaan. Jos joku haluaa saada tarkempaa tietoa tosta paikasta, niin googlettakaa "Hill of Crosses". Tosi mielenkiintonen paikka, sinne yhdelle mäelle on kasattu luultavasti noin puoli tai 1 miljoonaa ristiä.





Liettuatsa ja Latviasta mukaan tarttui kivoja vaatteita ja myös viisi kynsilakkaa (yllätys yllätys)





En vielä tiedä kaikken lakkojen laatua, mutta tosi halpoja ne kaikki oli! Noin 0.5 -2 euroa kpl. Jos ois ollu enemmä aikaa, oisin ostanu vielä paljon enemmän! Ton limenvihrean lakan avulla tein mun nykyiset kynnet, jotka tosin kerkes jo vähän kulua ennen kun kerkesin kuvata.

























Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! <3: Pihla